Există ceva legat de ciocolată care trece dincolo de atingere, gust și celelalte senzații ale noastre. Esența ciocolatei este indescriptibilă și inexprimabilă…

Adevărata ciocolată este preparată dintr-un singur ingredient: cacao – fără zahăr, fără lapte și fără alte substanțe chimice. Boabele de cacao reprezintă ciocolată în stare pură. Întreaga valoare antioxidantă a ciocolatei, beneficiile generate de mineralele pe care le conține, proprietățile sale de regenerare a neurotransmițătorilor și celelalte calități care contribuie la îmbunătățirea stării de sănătate se regăsesc integral în boabele de cacao.

  • Boabele de cacao conțin cea mai mare concentrație de antioxidanți dintre toate alimentele din lume, raportat la aceeași greutate.
  • Mai presus de orice cacaoa susține inima prin aportul mare de magneziu
  • Boabele de cacao nu conțin zahăr
  • Conțin substanța chimică a fericirii – anandamidă + serotonină – deci consumând 2-3 boabe de cacao ne vom simți mai bine o perioadă mai lungă de timp
  • Boabele de cacao conduc la pierderea în greutate și sunt energizante

Boabele de cacao sunt un superaliment incredibil, consumă doar câteva boabe pe zi și vei experimenta o stare de bine mult dorită!

Vezi un Elixir cu cacao care poate înlocui cafeaua la categoria rețete.