Azi mai mult ca oricând suntem supraalimentați şi totusi subnutriți. Oamenii sunt mai bolnavi, mai graşi ca oricând şi, în mod ironic, ne bucurăm de cel mai liber acces la alimente mai sănătoase şi la asistență medicala. Chiar dacă motivele acestui fapt pot fi complexe, soluția e simplă. Totul se reduce la mâncarea din farfurie. Aproape toate bolile sunt cauzate de deficiențele nutriționale sau la expunerea la toxinele aflate în hrană, medicamente etc. Din păcate produsele procesate nu au niciun mineral sau nutrient care să prevină bolile. Trebuie să cauți surse alternative sau să-ți cultivi propria hrană sau să iei suplimente doar pentru a avea o gamă normală de nutrienți necesari organismului. Atunci când faci asta eşti mai rezistent la infecții, eşti mai sănătos, corpul tău răspunde mai repede la expunerea la agenții infecțioşi, bacterii, viruşi etc. Asigură-te că ai la fiecare masă in farfurie nutrienți de calitate! Ia DOAR suplimente de foarte înaltă calitate. Acționează preventiv, consultă un nutriționist!😊