Nu sunt o adeptă a dietelor decât strict când intervine o boală și veți înțelege de ce. De aceea, surpriză, în această categorie nu veți găsi diete.

Dat fiind mediul în care trăim, ritmului trepidant al vieții, alimentelor procesate, suntem expuși riscului de a deveni supraponderali.

Din nefericire, o pierdere rapidă în greutate este de cele mai multe ori urmată de o recuperare a greutății pierdute. Nu e drept, dar e cât se poate de adevărat. De ce? Pentru că nimic din ceea ce faci timp de câteva zile sau săptămâni NU poate avea efect pe termen lung. Și nu numai asta – să fii la cură de slăbire este o experiență teribilă pentru majoritatea oamenilor.

NU există nicio cale de a trece peste faptul că, pentru a avea o minte și un organism sănătoase este nevoie de un stil de viață sănătos – pentru aceasta implementează obiceiuri pe care le poți respecta ușor toată viața.

  • Gândește întotdeauna pe termen lung, dacă vrei să slăbești și să nu te îngrași la loc – fă schimbări în obiceiurile tale legate de activitatea fizică (include în viața de zi cu zi exercițiile care îți plac și pe care vei putea să continui să le faci – mers cu bicicleta, alergări ușoare, mers rapid etc) și alimentație pe care să le poți menține pe tot restul vieții.
  • O abordare sănătoasă, graduală a managementului ponderal nu numai că e sustenabilă dar e și mai ușor de ținut și are o eficacitate mai mare pe termen lung.
  • O abordare simplă cu eficiență dovedită, te va ajuta să ajungi la o pierdere în greutate cu efect permanent.

A mânca înseamnă bună dispoziție! Te ajut cu drag! Laura – 0723332211