Te simți uneori fără energie, epuizat fizic și psihic? Expunerea la stres, săritul peste mese, somnul insuficient, deshidratarea, dar și factorii de mediu influențează scăderea resurselor de energie. Energia constantă și sănătoasă se bazează pe 3 factori cheie: somnul de calitate, exercițiul fizic, consumul de alimente dens nutritive. Pentru un impuls mai mare de energie și pentru a ajuta organismul să elimine supraîncărcarea cu toxine suplimentați hrana zilnică cu nutrienți valoroși care vor rezolva carențele de minerale și vitamine. Produsele selectate DuoLife disponibile în Pachetul Energie furnizează organismului cele mai importante substanțe nutritive, care determină creșterea energiei, atenuează oboseala și ajută la diminuarea stării de epuizare.

Pachetul DuoLife Energie reprezintă o compoziție perfect aleasă a ingredientelor care susțin buna funcționare a organismului îți dau energie pentru întreaga zi. Este o experiență wow! Un boost de energie și bună dispoziție pentru ca fiecare zi să fie una extraordinară!!!

  • DuoLife Zi/Noapte – înseamnă bogăția ingredientelor – 26 de extracte și sucuri vegetale naturale, fără aditivi, nediluate care susțin funcționarea optimă a Sistemului Imunitar, a creierului, ficatului, rinichilor și inimii prin aportul complet de vitamine, minerale, aminoacizi.
  • Aloe Vera – superaliment incredibil – vitalitate și frumusețe – detoxifică și regenerează organismul, protejează sistemul gastro-intestinal, combate alergii și inflamații, susține forma fizică și psihică a organismului.
  • Vitamina C – formă lichidă, cea mai bine asimilată de corp. Îți dă o doză concentrată de energie, fortifică semnificativ Sistemul Imunitar, îmbunătățește starea de spirit, ține bolile departe.
  • Clorofila – energie lichidă – detoxifică și oxigenează, alcalinizează corpul, reface flora intestinală fortificând astfel Sistemul imunitar, contribuie la regenerarea organelor interne, elimină metalele grele.
  • Liquid Gold – Regen Oil – 13 uleiuri vegetale nerafinate îmbunătățit cu vitaminele D3 și K2 și bogat în acizi grași nesaturați. Susține funcționarea optimă a Sistemul Imunitar, creierului, inimii, ochilor și menține oasele într-o stare excelentă.
  • Prodeacid – formulă brevetată de antioxidanți din extracte de fructe și legume care susține metabolismul și procesele de detoxifiere; menține echilibrul acido-bazic al fluidelor corporale, susține funcțiile tractului gastrointestinal și în special ale ficatului și funcțiile microflorei intestinale.

Dacă creezi condiții de sănătate, boala va dispărea!!!

Iti stau la dispoziție pentru ușurarea înscrierii în magazin ca Club Membru, să îl comanzi (moneda in magazin este zl, conversia este 1zl = 1.1 lei) și să beneficiezi de reduceri.