Pachetul Duolife INIMĂ, prezentare și informații utile. Inima constituie elementul cel mai important al sistemului circulator din organismul uman. Eficiența inimii depinde de mecanismul său propriu, dar și de furnizarea sistematică de substanțe care condiționează buna funcționare și buna condiție ale acesteia.

Pachetul Duolife Inimă, sprijină activitatea acesteia

Produsele recomandate DuoLife din „Pachetul Duolife INIMĂ” conțin substanțe care influențează alimentarea inimii, sprijină activitatea acesteia, păstrând-o într-o bună condiție pentru cât mai mult timp posibil, dar și o protejează împotriva tulburărilor cardiovasculare.

  • DuoLife Zi/Noapte – înseamnă bogăția ingredientelor – 26 de extracte și sucuri vegetale naturale, fără aditivi, nediluate care susțin funcționarea optimă a Sistemului Imunitar, a creierului, ficatului, rinichilor și inimii prin aportul complet de vitamine, minerale, aminoacizi.
  • Clorofila – energie lichidă – detoxifică și oxigenează, alcalinizează corpul, reface flora intestinală fortificând astfel Sistemul imunitar, contribuie la regenerarea organelor interne, elimină metalele grele.
  • Vitamina C – formă lichidă, cea mai bine asimilată de corp. Îți dă o doză concentrată de energie, fortifică semnificativ Sistemul Imunitar, îmbunătățește starea de spirit, ține bolile departe.
  • Liquid Gold – Regen Oil – 13 uleiuri vegetale nerafinate îmbunătățit cu vitaminele D3 și K2 și bogat în acizi grași nesaturați. Susține funcționarea optimă a Sistemul Imunitar, creierului, inimii, ochilor și menține oasele într-o stare excelentă.
  • Procardiol – formulă brevetată de antioxidanți din extracte din plante care protejează celulele miocardice, sprijină optimizarea cererii de oxigen al mușchiului miocardic, favorizează funcționarea optimă a arterelor și venelor.
  • Prostik – este în principal colagen și extracte valoroase din plante care susțin motilitatea și funcțiile mușchilor – inclusiv cel miocardic -, susține funcțiile corespunzătoare ale sistemului cardiovascular
  • Procolterol – conține extracte din plante care susține metabolismul grăsimilor din organism, ajută la menținerea nivelului adecvat al colesterolului, trigliceridelor, glicemiei și a greutății normale a corpului.

Dacă creezi condiții de sănătate, boala va dispărea cu pachetul Pachetul Duolife INIMĂ!!!

Iti stau la dispoziție pentru ușurarea înscrierii în magazin ca Club Membru, să îl comanzi (moneda in magazin este zl, conversia este 1zl = 1.1 lei) și să beneficiezi de reduceri.